Få et par gode tips med på vejen inden du bestemmer dig - Kontakt os idag på +45 40 45 95 92
Loading...
Byg og anlæg2019-01-10T14:26:11+00:00

Har du et byggeprojekt, vi skal hjælpe med?

Få Et Gratis Tilbud

Skal grunden vige pladsen for et nyt hus og det gamle derfor skal rives ned, ja så står vi klar med vores ekspertise.

Vi løser enhver form for nedrivning, mest hensigtsmæssigt med økonomi, miljø og sikkerhed for øjet.

Pladsen efterlades altid total ryddet og alt affald sorteres, og bortskaffes naturligvis efter gældende retningslinjer.

Vi nedriver også gammelt jern, stål, tag, spær, gamle kloakrør og hele bygninger.

  • Nedrivning af byggerier og gammel beton
  • Hele bygninger fra sokkel til tag
  • Transport og affald køres væk fra stedet i containere

Vi arbejder også for andre byggefirmaer, som bruger vores effektive team til at klare alle typer nedrivnings opgaver. Det handler om erfaring og dygtige fagfolk.

Kontakt os i dag, og få rådgivning til at komme i gang med dine projekter, vi løser alle typer graveopgaver på hele Sjælland.

Her hos Asger Johansen yder vi en høj service og rådgivning til alle vores kunder, store eller små. Giv os et kald eller bliv ringet op. Du kan også indhente tilbud på dit projekt online, udfyld formularen og du vil modtage en pris indenfor 24 timer. Vi er medlem af Danske Kloakmestre & Byggeriets kvalitetskontrol, som giver dig den bedste garanti på markedet.

Skal du bygge om eller lave en tilbygning?

Så er du kommet det helt rigtige sted hen, vi klarer alle små og store opgaver fra start til slut. Asger Johansen kan levere en total entreprise, for private og erhvervskunder på hele Sjælland. Mere end 10 års erfaringer i ombygning og tilbygninger, det handler om solid erfaring og danske fagfolk, så har du den bedste løsning til dit byggeri.

Kontakt os i dag og få rådgivning til at komme i gang med dine projekter, vi løser alle typer graveopgaver på hele Sjælland.

Her hos Asger Johansen yder vi en høj service, og rådgivning til alle vores kunder, store eller små. Giv os et kald eller bliv ringet op. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse, og derfor sammensætter vi altid den løsning, som passer til lige præcis den opgave du ønsker. Du kan også indhente tilbud på dit projekt online, udfyld formularen og du vil modtage en pris indenfor 24 timer. Vi er medlem af Danske Kloakmestre & Byggeriets kvalitetskontrol, som giver dig den bedste garanti på markedet.

Mangler du et bygge firma til at klare dit nybyggeri? Så er Asger Johansen et rigtig godt bud!

Vi har mere end 10 års erfaringer i nybyg, for private og erhvervskunder på hele Sjælland.

Vi bygger boliger, store industri byggerier, staldbygninger, beton fundamenter, støbning af beton.

Vi leverer og monterer alt fra start til slut, og leverer til aftalte tid, så tag kontakten i dag og kom i gang!

Kontakt os i dag og få rådgivning til at komme i gang med dine projekter, vi løser alle typer graveopgaver på hele Sjælland.

Her hos Asger Johansen yder vi en høj service og rådgivning til alle vores kunder, store eller små. Giv os et kald, eller bliv ringet op. Du kan også indhente tilbud på dit projekt online, udfyld formularen og du vil modtage en pris indenfor 24 timer. Vi er medlem af Danske Kloakmestre & Byggeriets kvalitetskontrol, som giver dig den bedste garanti på markedet.

Vores trofaste partner

Get A Quote Today

Indhent et uforpligtende tilbud.

Fornavn *
Efternavn *
Email *
Telefon nr.

Emne

Hvad kan vi hjælpe dig med?